Uncategorized

Zijn white wash meubelen iets voor jou?

Ben jij je huis opnieuw aan het inrichten en ben je daarvoor op zoek naar een mooie buffetkast? Dan moet je zeker eens zoeken naar white wash meubelen. Dit zijn kasten van echt hout, die een mooie bewerking hebben ondergaan, namelijk met white wash. Dit is een soort lak, maar dan anders. Je wrijft het in het hout, en het trekt enkel in de nerven. Deze krijgen dus een mooi, wit accent, terwijl de rest van het hout gewoon zichtbaar blijft. Bij white wash meubelen zie je dus gewoon nog het hout, maar dan met mooie, lichtere nerven. Je kunt zelf kiezen hoeveel laagjes white wash je aanbrengt. Bij elke laag worden de nerven wat lichter en ziet het meubel er frisser uit.

Kant en klare white wash meubelen

Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan met een oud meubel en white wash verf? Dan kun je natuurlijk ook zoeken naar kant en klare white wash meubelen. Er zijn genoeg ateliers die ze met de hand maken, dus dan kun je zo’n kast ook nog eens volledig op maat laten maken. Het grote voordeel daaraan is dat je zelf kunt kiezen hoe hoog en breed je hem wilt, maar ook hoeveel vakjes, deurtjes en lades je erin wilt. Je kunt white wash meubelen echt helemaal zelfl ontwerpen als je ze op maat laat maken. Natuurlijk is er ook een groot assortiment meubels die je kant en klaar koopt. Als je een kast spot die perfect is zoals hij is heb je geluk!

Tijdloze kast voor in de woonkamer

Als je echt een kast zoekt die een tijdloze en neutrale uitstraling heeft dan zijn white wash meubelen natuurlijk perfect. Hout is sowieso al erg neutraal, maar het eikenhout dat doorgaans in combinatie met white wash wordt gebruikt past bij elke woonstijl. Zo’n kast behoudt dus zijn waarde, en wordt na jaren gebruik eigenlijk alleen maar mooier. Iets voor jou, zo’n white wash kast?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *