Uncategorized

Wil jij unieke vazen kopen?

Ben jij op zoek naar unieke vazen? Een vaas is onmisbaar in een interieur. Met elke nieuwe bos bloemen zorg je dat ze een mooi plekje krijgen in de vaas. Vazen komen in allerlei vormen en maten. Zo ken je de standaard glazen vaas wel die je regelmatig in huishoudens ziet. Maar wat dacht je van een handgeschilderde Mexicaanse vaas met opvallende kleuren en patronen? Dit is een echte blikvanger in elk huishouden en zorgt voor een stukje kunst in jouw woonkamer. Ook kan je met unieke vazen denken aan Filipijnse vazen, die van plastic afval en een laagje pulp wordt voorzien. Anders dan de materialen doen vermoeden, creëert dit een stijlvolle en aardse look die gegarandeerd veel complimentjes op zal leveren.

Op zoek naar mooie fairtrade cadeaus?

Ben je op zoek naar mooie fairtrade cadeaus? Wanneer er een verjaardag aan komt, is het niet gemakkelijk om een geschikt cadeau te vinden. Een cadeaubon en bloemen zijn altijd welkom, maar voelen niet erg persoonlijk aan. Vind jij het belangrijk dat niet alleen de ontvanger, maar ook de maker van het cadeau een goed gevoel heeft bij het cadeau? Met mooie fairtrade cadeaus weet je zeker dat het cadeau op een eerlijke manier is geproduceerd. Met aandacht voor mens en milieu wordt het product gemaakt, zodat je verzekerd kan zijn van een fairtrade cadeau. Zo kan je bijvoorbeeld unieke vazen geven, waarbij de maker een eerlijk loon heeft gekregen en het van duurzame materialen is gemaakt. Zo draag jij ook weer je steentje bij aan een eerlijke en gezonde wereld.

Op zoek naar fairtrade cadeaus?

Wanneer je op zoek bent naar fairtrade cadeaus, zijn er veel verschillende opties. Geef bijvoorbeeld met een bosje bloemen, ook unieke vazen. Een vaas uit Indonesië die met de hand beschilderd is, tovert gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige. Zo geef je niet alleen een uniek cadeau, maar ook een persoonlijk cadeau. Zo zet je de jarige echt in het zonnetje met het geven van fairtrade cadeaus.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *