Uncategorized

Wat is een pipe and drape systeem?

Een pipe and drape systeem is een constructietype dat veel theatereigenaars graag gebruiken. Het is een gebouw waaraan je je gordijnen kunt ophangen. Je kunt dit gebouw herkennen aan de vloerplaten die er meestal op staan. Op deze platen worden verticale en horizontale buizen geplaatst. Het is belangrijk op te merken dat deze buizen kunnen worden verlengd, waardoor hun toepassingsgebied wordt uitgebreid.

Waarom kiezen voor een pipe and drape systeem?

Het nut van een pipe and drape systeem staat niet langer ter discussie. Theater eigenaars kunnen dit soort constructie gebruiken om een rommelige achtergrond te verbergen. Deze constructie kan echter ook buiten een theateromgeving worden gebruikt. Het is een installatie die bijvoorbeeld kan worden gebruikt op een conferentie, op een beurs, in een hal, en zelfs in een tent. U kunt uw DJ-booth ook personaliseren of er een elegante toets aan geven door een pipe and drape-systeem te installeren.

Waar kan ik zo’n systeem vinden?

Je zou graag deze gordijnen en buizen hebben, maar weet niet waar je dergelijke apparatuur kunt kopen. Als dit het geval is, bedenk dan dat de aankoop van deze buizen en gordijnen, net als veel andere apparaten, op het internet kan gebeuren. Veel online verkoopsites zijn inderdaad gespecialiseerd in de marketing hiervan. Aarzel niet om naar een van deze online winkels te gaan. Laat ons onderstrepen dat je een ruime keuze wordt geboden. Je kan kiezen uit verschillende materialen en kleuren om het materiaal te vinden dat het best past bij het beeld dat je wilt uitstralen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *