Uncategorized

Hydrowear voor een beter kledingcomfort

Een Hydrowear-collectie zit boordevol kwaliteitskleding tegen betaalbare prijzen. Het is een gamma van kledingaccessoires bestemd voor het werk. Bovendien beantwoordt het aan de diverse behoeften van de industrie. We kunnen je zelfs Orcon en Tricorp bedrijfskleding leveren.

Kleding die lang meegaat

Naast de productie van beschermende kleding voor de industrie, is Hydrowear sinds 2001 actief op de Nederlandse markt. Dit betekent dat het voldoet aan de strengste technische en wettelijke normen in overeenstemming met de Europese richtlijnen.
Dankzij de kennis van stoffen en design is de onderneming in staat kledingstukken te produceren die een uitstekend draagcomfort bieden. Er zijn ook veel praktische details in de kledingstukken verwerkt.
Denk aan de zakken die in de kledingstukken zijn aangebracht en de afneembare knopen op de kledingstukken die ook kunnen worden gebruikt om een omslagverband te maken.
Bij vertrouwde merken als Hydrowear kan je niet alleen veiligheidsuitrusting zoals handschoenen en laarzen kopen, maar ook veiligheidsschoeisel en persoonlijke beschermingsmiddelen zoals gehoorbescherming. Bezoek een site om de volledige inventaris te zien.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze werkkleding? Bezoek dan de showroom in Tilburg. Bezoek de winkel en pas het kledingassortiment tot je het juiste stuk vindt. Het personeel is toegewijd om je te helpen en ervoor te zorgen dat je de beste aankoop doet. Is de juiste maat niet op voorraad? Maak je geen zorgen, je kunt het rechtstreeks bij je leverancier kopen en zij zullen ervoor zorgen dat je het zo snel mogelijk krijgt.

Als je vragen hebt over Hydrowear of een van de andere merken, kan je vrijblijvend contact opnemen met het personeel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.